Charlotte Tilbury Kim Kardashian West Make-up Hot Lips Review

Op mijn verjaardag kreeg ik een lipstick die al een tijdje op mijn wish list stond. Het is de Charlotte Tilbury Hot Lips lipstick in de kleur Kim Kardashian West. Ja ja, een hele mond vol. Oké, als ik de zin hiervoor lees moet ik aan iets heel anders denken bij Kim (*ahum*). Laten we zeggen dat ze van alle markten thuis is. :p Anyway, het cosmeticamerk heeft 16 lipsticks gecreëerd die vervolgens weer geïnspireerd zijn op de meest krachtige en betoverende vrouwen op deze aardbol. Bij elke celeb is er een andere kleur. De “nude” kleur paste dus perfect bij onze reality ster.

Eerlijk is eerlijk, ze ziet er verdomd goed uit en haar make-up is altijd on fleek! Ik kwam de lipstick tegen in een beauty vlog op Youtube. Tijdens een dagje shoppen pakte ik mijn kans om de lipstick bij de counter in de Bijenkorf te swatchen. Wow, i like! Wel een prijzig kreng hoor. Maar dan heb je ook wat.

Je betaald per lipstick 32,00 Euro. Nou, ik ben er heel erg blij mee en super lief dat mijn vriendinnen dit cadeau hebben gedaan. Dit is mijn eerste make-up van Charlotte T. en ik moet zeggen dat de lipstick huls er chique uit ziet met dat glanzend goud. Het tweede dingetje wat mij opvalt is de bijzondere vorm van de lipstick. Het is anders gevormd dan bijvoorbeeld een Mac cosmetics lipstick. Vind ik leuk!

♥ Mijn ervaring:

De lipstick breng zacht en zelfs een beetje romig aan op de lippen. Het laat zich soepel aanbrengen en er zit voor zo ver ik heb gemerkt, geen overheersende geur aan. Eerder neutraal. De Kim K.W lipstick is goed gepigmenteerd en persoonlijk vind ik het mooi om het 2x aan te brengen, zodat de kleur helemaal egaal is. Het voelt verzorgend op de lippen en schuift niet alle kanten op. Ik vind het geen long lasting lipstick. Gewoon normaal. Het blijft goed zitten, maar na het eten moet je het bijwerken. Dat is bij veel lipproducten zo.

De kleur is echt fantastisch! Voor mij de perfecte nude lipstick. Hij is licht, maar niet te licht dat hij je bleek maakt. Er zit een roze tint in, maar niet erg aanwezig. Een hele mooie combi. Je zou het met een lipliner kunnen dragen. De kleur alleen is al geweldig.

De prijs van de Hot Lips Charlotte Tilbury lipstick is 32,00 Euro en is verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Wat vind jij van de Hot Lips lipsticks? Wat is jouw favoriete lipstick?


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Lotje 8 februari 2018 / 20:07

    Wat een prachtige lipstick! Staat je goed!

    • KoalaBeautyMama 9 februari 2018 / 08:28

      Dankjewel! Ja, ze hebben echt veel verschillende kleuren en ze zijn heel fijn. Een aanrader. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *