Chaos Shoplog met Ayumi

Kinderen groeien als kool zo snel. Soms verdwijnen alle sokken en opeens kan je nergens meer goede rompers vinden of leggings. Om die goede reden zijn Ayumi en ik snel naar de stad gegaan om bij de H&M wat kleine dingen te kopen zoals leggings. Ook kochten we iets voor Masato, want die babybeentjes blijven lekker doorspekken.

Tja, als mama met tijdgebrek moest ik deze shoplog even opnemen en leek het me leuk om dit met dochterlief te doen. Een tikkeltje chaotisch, maar wou het toch met jullie delen.
Ayumi heeft helemaal de camera ontdekt.. Telkens als ik wil gaan praten, wilt ze ook iets zeggen. Ach ja.. Hoop dat je het leuk vindt om te zien wat we gescoord hebben. Veel kijkplezier! 🙂

Zouden jullie het leuk vinden om meer video’s met mij en Ayumi te zien?

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

11 Comments

 1. Liset - Beautydagboek 22 maart 2015 / 09:10

  Haha, ik heb deze video echt met een glimlach gekeken! Heel spontaan en gezellig zo saampjes. Zo lief hoe ze haar jasje open en dicht klapt ;).

  • Koalabeautymama 22 maart 2015 / 10:54

   Hahaha ja het was bijna onmogelijk om deze video te maken 😛 Maar ben blij dat je met plezier hebt gekeken hihi. xx liefs

 2. S 22 maart 2015 / 11:46

  Hi sunseree ik heb een dochtertje van drie weken die sinds ruim eeen week alleen nog maar op mijn arm slaapt. Moest – ook door andere sympyomen – oprrns denkrn aan waarom jij jezelf koalamama noemt. Trouwe volger hier hihi. Zou je er wat over kunnen vertellen?

  • S 22 maart 2015 / 12:08

   Over haar synptomen en gedrag bedoel ik

 3. S 22 maart 2015 / 12:07

  Ps was je niet kapot na die vijf maanden? Ik probeer wel samen met haar te slapen, overdag en snachts. Maar dat zijn max een paar uur per 24 uur dat ik in slaap kan valleb. Tips? Voel me een zombie.

  • Koalabeautymama 22 maart 2015 / 12:57

   Oh wat lastig kan dat zijn hè met een kleine baby! Ja, klopt ik was gebroken en had geen normaal leven zo. Maar dat kwam ook omdat ik overbeschermend was en dacht dat ik alles zelf kon doen bij ons eerste kindje. Weet je de reden waarom ze alleen maar op je arm wilt slapen? Bij ons was het verborgen reflux dus plat liggen associeerde zij met pijn. Zodra je de reden kan achterhalen, kan je kijken hoe je het kan aanpakken. Misschien een ander ritme of toch ergens (anders) in bedje neerleggen? Ik ken je situatie niet echt, maar bij Ayumi had het 1 jaar geduurd en hadden we van alles geprobeerd. Bij Masato is het totaal anders. Hij slaapt zelfstandig in zijn eigen bed/kamer zonder problemen. 🙂
   In het begin vond ik het lastig om Ayumi los te laten als baby, maar Mike gaf niet op en zorgde ervoor dat ik toch enigszins mijn rust ging pakken. Dat betekent ook iets anders proberen. Het is niet altijd makkelijk, maar soms kan het juist goed zijn om te experimenteren. Denk bijvoorbeeld aan een eigen bedje met jouw geur aan een knuffeldoekje, er naast liggen zodat ze kan wennen of een nieuw ritueeltje creëren. Succes!! xx

   • S 23 maart 2015 / 09:57

    Ik herken me in jouw verhaal en vermoedde idd al reflux. Wat betreft uit handen geven vind ik ook enorm moeilijk. Plus dat mijn man ook erg moe is. Dus hij vind t denk ik wel juist makkelijk om de verzorging aan mij over te laten. Huishouden doet hij vooral. Trouwens onze slaapkamer zit direct naast de woonkamer, dus als iemand t ff van mij overneemt en ze gaat huilen word ik alsnog onrustig. En vaak word ze alleen rustig bij mij. Geduld geduld geduld. Ben stiekem wel een beetje jaloers als ik jouw gezinnetje zie hoor, en hoe relax jullie de komst van masato lijken te vinden. Lijkt me heerlijk.. X

    • Koalabeautymama 23 maart 2015 / 13:41

     Heel herkenbaar hoor! Wij hadden precies hetzelfde met Ayumi. Wij hadden het geluk dat Masato zo’n rustig ventje is. Maar liever eerst en “hell” en dan een rustige baby dan andersom, anders weet je niet wat je meemaakt.

 4. Anneleen 22 maart 2015 / 12:09

  Misschien een chaotische shoplog maar wel een hele lieve en gezellige! 🙂 Wat is Ayumi toch een schatje! En masato op het einde, zo lief

 5. Siham 26 maart 2015 / 00:09

  Super leuk en wat leuk om je te zien met je lieve kindjes! Ik krijg steeds meer de kriebels om er zelf aan te beginnen,haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *