Catrice Ultimate Colour lipstick: 050 Princess Peach

peach2

Naast de lipsticks van Mac cosmetics ben ik ook dol op de lipsticks van het budgetmerk Catrice. De huls is simpel en stevig. De lipstick is mooi gepigmenteerd, brengt gemakkelijk aan en blijft bovendien goed zitten. Nog een pluspunt is dat er geen overheersende geur aan zit. Graag speur ik het assortiment van Catrice door om te kijken of er nog iets leuks voor mij tussenzit. Voor een look was ik opzoek naar een oranje lipstick. De kleur Princess Peach sprong er gelijk uit. 

De formule is zacht waardoor hij soepel over de lippen glijdt. De pigmentatie is super, want hij geeft al na 1 laagje een mooie egale kleur af. Ik vind Princess Peach een beetje tussen oranje en koraal inzitten. Het is net even wat anders. Leuk om af te wisselen in plaats van de bekende roze of rode tinten lipsticks. 

De swatches spreken voor zich. Het heeft een creamy finish en als je goed kijkt een zachte glans. Hij is dus niet matte. Voor deze lipstick heb ik € 3,99 betaald. Je kan ze scoren bij de Kruidvat

princesstangerine

Wat is jouw favoriete lipstick van Catrice? 

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook opInstagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

7 Comments

 1. Monique 25 juni 2014 / 09:02

  Hij staat je prachtig! Ik heb deze kleur ook gehad, maar mij stond hij helaas niet… Maakte me heel bleek. Ik heb hem dus weggedaan. Maar over de pigmentatie was ik ook erg enthousiast!

 2. Florentine 26 juni 2014 / 21:07

  Wat een top kleurtje, heel gaaf! En ik vind je ooglook ook erg mooi! Daarnaast vind ik je blog ook gewoon heel erg leuk! X liefs, Florentine

 3. Mvdb 29 september 2016 / 23:18

  Super kleur draag’m dagelijks perfect bij mijn rode haar….

  En nu?
  Opperdepop. ….
  Niet meer in het assortiment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *