Catrice Made to stay inside eye highlighter pen

l1

Dit is 1 van de make-up producten die ik de laatste tijd vaak voorbij heb zien komen op verschillende blogs. Telkens vergat ik hem te kopen als ik in de Kruidvat stond. Nu heb ik hem inmiddels al 2 weken. Ik was benieuwd of het ook echt wat was. Bij deze een review van de Catrice Made to stay inside eye highlighter pen. Jaja een hele mond vol.

Deze highlighter pen is een beetje licht beige van kleur. Je gebruikt ‘m op je waterlijn bij je ogen. Het zorgt voor een frisse uitstraling als je er bijvoorbeeld vermoeid uitziet. Als je kleinere ogen hebt, maakt dit je ogen ook optisch groter. Misschien herken je het van de witte kleur oogpotlood die vrouwen gebruiken. Alleen wit is wat opvallender en deze highlighter pen komt dicht bij je eigen huidskleur. Het oogt natuurlijker. Persoonlijk vind ik dat je ooglook mooier uitkomt, als je een licht potlood aanbrengt op je waterlijn. Het ziet er dan fresh & clean uit.

l5

Dit zegt Catrice over dit product:

Schitterende momenten: breng de innovatieve Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen aan op je waterlijn. De nude, lichtreflecterende textuur is een echte eye-opener en zorgt voor een stralende, open blik. De Inside Eye Highlighter Pen is waterproof, houdt lang en blijft prachtig zitten. De zachte tip kan eenvoudig terug in vorm worden gebracht met de geïntegreerde puntenslijper. Oftalmologisch getest. 

Mijn ervaring met dit product:

Het heeft zeker een romige formule. Het glijdt soepel over de huid heen. Hij is goed gepigmenteerd en de kleur vind ik mooi. Het “potlood” draai je omhoog waardoor het makkelijk in gebruik is. Er zit wel een mini puntenslijper bij, maar dat is eigenlijk niet nodig. Tijdens het aanbrengen merk ik dat het bij mijn ene waterlijn makkelijker gaat dan bij de andere. Als je ogen wat vochtiger zijn, pakt de highlighter pen niet of amper. Na een paar keer er over heen te gaan, begin ik me te irriteren. Het is me gelukt door even te wachten tot dat mijn waterlijn wat droger werd. Je zou ook met een wattenstaafje zacht kunnen deppen, maar dat vond ik teveel werk. Eenmaal aangebracht vind ik het resultaat wel mooi.

Oké, nu hoort hij dus waterproof te zijn. Hij blijft vrij lang zitten wat een pluspunt is. Aan het einde van middag ziet het er bij mij een beetje viezig uit. De highlighter pen is vervaagd en geeft dan het tegenovergestelde effect van een frisse look.

Conclusie:

Prima product voor deze prijs. Het blijft mooi zitten voor een paar uurtjes, maar je moet er niet teveel van verwachten. Een leuke budget musthave voor in je make-up bag. Een aanrader als je een foto van jezelf moet maken of als je ogen er vermoeid uitzien. Heb je vaak last van waterige ogen? Dan zou ik ‘m niet aanraden. Hij vervaagt dan sneller.

l2
Cat1

De Catrice Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen in 010 In The Mood for Nude kost €2,89.

l4

Wat vind jij van de Catrice Made to stay inside highlighter pen?

x Liefs,

Sunseeree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *