Catrice Liquid Liner Waterproof: 010 Don’t Leave Me

liner2

Met budgetmerken zoals Catrice en Essence is het altijd maar afvragen of je echt iets moois heb gescoord voor een leuk prijsje. Een eyeliner is voor mij een musthave en ik was al een tijdje opzoek naar een goede vloeibare eyeliner die lang blijft zitten. Zoveel keuze uit verschillende merken. Welke moet je dan kiezen? Zo kwam ik een review tegen van de Catrice Liquid Liner Waterproof. Vele beautyguru’s waren er razend enthousiast over. Reden genoeg om dit product zelf te testen. 

liner3

Zoals de naam al aangeeft is dit een vloeibare eyeliner die waterproof is. Dat betekent dat hij niet moet doorlopen als hij in contact komt met vocht of water. De kleur is intens zwart wat je ook terugziet op je ogen als je een lijntje hebt gemaakt. De eyeliner zelf lijkt een beetje op een viltstift.

Er zit een mooie punt aan waarmee je een scherpe wing kan maken. De punt is vrij flexibel, maar ook niet zo flexibel dat hij alle kanten opgaat. Eigenlijk is hij naar mijn mening precies goed! Hij glijdt soepel over de huid heen en laat een egaal zwart lijntje achter.

liner4

Hieronder op de foto zie je een paar swatches. Je kan er zowel dikke als dunne lijnen mee maken. Oké prima. Is hij dan echt waterproof? Ik heb geprobeerd de vloeibare eyeliner onder de kraan af te spoelen. Dit lukte me gewoon niet. Hij is dus wel bestand tegen water. Het beste kan je zo’n waterproof product verwijderen met een make-upremover op oliebasis.

Mijn eerste indruk is zeer positief. Dan de tweede vraag: blijft hij goed zitten gedurende de dag? Jep! Tot nu vervagen vloeibare eyeliners best snel bij mij. Mijn oogleden lijken wel een beetje vettig waardoor elk oogproduct langzaam begint te vervagen. Tot mijn verbazing is dit bij de Catrice Liquid Liner niet gebeurd. De lijn is aan het einde van de dag nog net zo zwart. Hij is ook niet uitgelopen op mijn onderste wimperrand. I’m impressed. 

liner1

Ik ben erg blij dat ik deze eyeliner heb ontdekt. Een mooi product voor zeer voordelige prijs. Deze budgettopper blijft een plekje houden in mijn dagelijkse make-upstash. Catrice kan je onder andere kopen bij de Kruidvat

Catrice Liquid Liner Waterproof 010 Don’t leave me / € 3,79 

Wat is jouw favoriete eyeliner? 

x Liefs,

Sunseeree 

 

Volg me ook op: InstagramFacebookBloglovin

4 Comments

 1. Amira 5 juli 2014 / 11:06

  Ik heb de gelliner van action, daar ben ik ook over te spreken!

  Een klein kritiekpunt;
  Ik als lezeres zou graag ook voor en na foto’s willen zien. Dus bijv je blote oog, dan een foto waar je de liner net op hebt en een foto van je oog aam het einde van de dag. Zo heb ik als lezeres een beter beeld van je review.
  Ik hoop dat je er wat mee kunt. X

 2. Sylvana 5 juli 2014 / 12:56

  Ik gebruik deze eyeliner ook, ik vind hem onwijs fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *