Catrice Eyebrow Lifter: 010 Lift Me Up Scotty

catbr

We zijn allemaal dol op budget cosmetica. Vooral bij de merken Catrice en Essence valt er nog wel eens wat moois te scoren voor een leuk prijsje. Het nieuwe assortiment is aangevuld, wat voor mij een reden was om een kijkje te nemen bij de Kruidvat. Zo spotte ik deze Eyebrow Lifter 010 Lift Me Up Scotty van Catrice. Ik ben dol op wenkbrauw producten en moest deze meenemen om te testen. Het uiterlijk vind ik goed eruit zien. Simpel met een mooie bloemenprint erop. Hij kost trouwens  €3,39.

De Eyebrow lifter is een smeuïg potlood wat je gebruikt onder de wenkbrauw als een soort highlighter. Het hoort je uitstraling te verfrissen en optisch je wenkbrauw te liften. Soms wordt dit trucje ook toegepast met een lichte kleur concealer. Aan jou de keuze of je deze “highlighter” alleen gebruikt onder je wenkbrauw of ook aan de bovenkant om de vorm van je wenkbrauw wat strakker te maken.

Bij het swatchen glijdt het potlood soepel over mijn huid. Hij is dus heel smeuïg van textuur. Het valt me gelijk op dat dit potlood een roze ondertoon heeft. Er is genoeg pigment aanwezig. Nu nog testen onder mijn wenkbrauw.. Nou dat was even een tegenvaller. Het aanbrengen is geen probleem. Alleen de kleur vind ik te roze voor mijn huid. Ik krijg bijna het idee dat je een rode huid probeert te camoufleren met concealer na het epileren. Oké, kan gebeuren.
Met mijn vinger blend ik het product voorzichtig in mijn huid. Uiteindelijk zie je bijna niets meer. Bij mijn andere wenkbrauw had ik hetzelfde probleem. Het highlighting effect is zo goed als verdwenen na het blenden van het product. Je smeert het gemakkelijk weg.

Ik heb mijn make-up daarna gewoon aangebracht en bovenop de Eyebrow Lifter heb ik een lichte oogschaduw aangebracht. Met mijn volledige make-up op, besef ik dat dit product van Catrice een miskoop is. Nee, ik zal het je niet aanraden om te kopen. Ik ben niet enthousiast. Blijkbaar heeft Essence vergelijkbare wenkbrauwpotloden in hun assortiment met verschillende kleuren. Je zou die eens een kans kunnen geven.

Foto linksboven: zonder Eyebrow Lifter Foto rechtsboven: met Eyebrow Lifter
Foto linksonder: na het blenden Foto rechtsonder: met volledige make-up

Heb jij de Eyebrow Lifter van Catrice al getest? 

x Liefs,

Sunseeree

 

3 Comments

  1. Svenja 25 maart 2014 / 16:46

    Wauw, echt een super mooie highlighter, het effect is echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *