Catrice Eyebrow filler Perfecting & Shaping gel

Cw5

Ik ben echt een wenkbrauw-persoon. Ik ben heel kritisch als het over wenkbrauwen gaat, want het doet zoveel voor de expressie van je gezicht. Mijn wenkbrauwen knip ik regelmatig in model en vul lege plekjes in met een wenkbrauwpotlood. Echter heb ik nog nooit een wenkbrauwgel gebruikt. Vandaag review ik de Catrice Eyebrow filler, perfecting & shaping gel. Klinkt veelbelovend. 

Cw4

Het borsteltje is lang en vrij smal. In de formule zitten vezeltjes die de wenkbrauwen voller doen laten lijken. Ik teken eerst mijn wenkbrauwen bij met een potlood en daarna kam ik het na met de Eyebrow filler om ze in model te brengen. 

cat2

 Dit zegt Catrice zelf over het product: 

Volle, mooi gevormde wenkbrauwen! Deze Eyebrow Filler met vezeltextuur verzorgt, vult en definieert wenkbrauwen. De neutrale kleur past bij alle kleuren wenkbrauwen. De gel is gemakkelijk te gebruiken en droogt snel zonder te klonteren. Voor een prachtige, expressieve blik!

Dit is mijn ervaring:

Het uiterlijk van de Eyebrow filler vind ik strak en trendy. Gewoon simpel en je ziet gelijk waar het product voor dient. Met het borsteltje probeer ik mijn haartjes naar boven te borstelen. Shit, een eerste minpunt. Door de bruine kleur zie je kleine veegjes bij de aanzet van mijn wenkbrauw. Niet mooi. En omdat het borsteltje zo lang is, kan ik niet precies te werk gaan. Ik had gehoopt dat hij mijn wenkbrauw meer zou shapen.

Als ik al over mijn wenkbrauw ga, worden ze al voller terwijl ik al mijn gewenste vorm had gemaakt met mijn potlood. De stevigheid van de gel vind ik minimaal. Ik zie bijna geen verschil en het doet niks voor mij, behalve een donkerder kleurtje. De volgende dag heb ik alleen de Eyebrow filler gebruikt zonder eerst een potlood te gebruiken. Het lukt me niet om er een mooi model in te krijgen. De kleur lijkt donkerder dan ik had verwacht. Toch zie ik na gebruik nog plekjes die wat “kaler” eruit zien. Geen succes en zal de Eyebrow filler niet opnieuw kopen.

Cw2

Cw1

De Catrice Eyebrow Filler Perfecting & Shaping Gel kost €3,59. Hij is verkrijgbaar bij onder andere de Kruidvat.

Wat is jouw ervaring met dit product van Catrice?

x Liefs,

Sunseeree

4 Comments

  1. Lotte 26 oktober 2013 / 11:01

    Ik gebruik hem elke dag maar dan met een kwastje, van de top vh borsteltje pak ik wat product met m’n kwastje en dan bijwerken maar… Werkt super!

  2. Kiss & Make-up 27 oktober 2013 / 11:31

    Ik gebruik liever een gel voor de contouren en dan poeder om alles op te vullen.

  3. Zoë 27 oktober 2013 / 12:04

    Wat jammer dat het geen succes is! Voor zo’n prijsje zou het natuurlijk wel leuk zijn 🙂 Ik ben fan van het wenkbrauwpotlood van Essence, ook erg goedkoop en werkt prima!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *