Catrice Crushed Crystals 06 Call Me Princess

cat1

Toen ik voor het eerst het persbericht binnenkreeg van deze nieuwe collectie werd ik heel enthousiast. Toen ik eenmaal de eerste swatches had gezien bij een ander blog, was ik verkocht. Deze nagellak moest ik hebben! Bij de Kruidvat stonden er nog 2 van deze nagellakken in de schappen. Yessss, score! Thuis heb ik gelijk mijn nagels gelakt. Wat een beauty.

06 Call Me Princess €3,39

Hoe oud je ook bent, met deze nagellak voel je jezelf inderdaad wel een royal. Ik moest goed kijken naar de kleur. Ik zie roze, gouden en koraal tinten. Naast het liquid sand effect zie je ook de subtiele glitters.

Het kwastje is wat korter een breder. Ik weet trouwens niet of dit standaard is bij Catrice of dat ze het veranderd hebben. Het is lang geleden dat ik nagellak heb gekocht van dit merk. De liquid sand nagellak lakt wat dikker op de nagels. Ik veeg het kwastje aan beide kanten af om het overtollige nagellak te verwijderen. Het kwastje is prima om mee te werken. Al moet ik toegeven dat ik een beetje heb gemorst op de zijkanten van mijn korte nagels.

De lak droogt heel vlot. In totaal breng ik 2 laagjes aan voor een egale dekking. Een groot voordeel is, dat deze Crushed Crystals nagellak lang mooi blijft. Bij mij houden ze zeker 4 dagen zonder te chippen.

Heb jij al een Crushed Crystals lakje van Catrice in jouw nail-stash?

x Liefs,

Sunseeree

2 Comments

  1. Myrna 20 februari 2014 / 12:26

    Deze nagellak is zo mooi! Toen ik ‘m kocht heb ik er gelijk twee ingeslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *