Carnaval outfits, Moeder-dochter date en meer in VLOG #119

Als de woensdagvlog niet om 06:30 uur online staat, dan verschuif ik het vaak naar 12:00 uur in de middag. Soms red ik het net niet om de vlog af te krijgen met editen. Gisteren werd ik verrast met een heerlijk diner voor Valentijn! Lief hoor. Maar goed, veel kijkplezier met onze vlog. 😀 Er is weer van alles te zien. Ik heb een moeder-dochter date met Ayumi, we hebben een sneeuwgevecht, een dubbel date en we pakken een paar leuke pakketjes uit van Zenner, Trolls (hier komt morgen een win actie van) en een outfit voor Carnaval.

Meer video’s kun je bekijken op ons Youtube kanaal KoalaBeautyMama. Vergeet je niet te abonneren? x

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

*Vlog bevat producten die we hebben gekregen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *