Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze

bob5

Ben jij een beautylover? Dan staat er vast en zeker wel een Shimmer Brick van Bobbi Brown op je verlanglijstje of al in jouw beautystash. Al jaren staar ik met grote ogen naar de Shimmer Bricks als ik in de Douglas of Bijenkorf sta. De prijs hield mij een beetje tegen denk ik. Mike had stiekem naar mijn Beauty Wishlist gekeken op mijn blog en heeft mij verrast met deze aankoop. Ik heb gekozen voor de kleur Bronze. Bij deze een review van mijn absolute musthave!

De verpakking is strak en chic. Iets wat je wel van een high-end merk verwacht. Het doosje is van stevig materiaal gemaakt waardoor het erg geschikt is om mee te nemen. Er zit een brede spiegel in zodat je jezelf goed kan zien.

Wat is de Shimmer Brick nu eigenlijk? Het is een poeder met hele fijne “shimmers” erin. Glansdeeltjes die zorgen voor een stralende glow. De kleur Bronze is gepigmenteerd genoeg om als blush te gebruiken. Zoals de naam als verklapt, zit er behoorlijk wat glans in. Daarom kan ik je adviseren om dit product met een lichte hand aan te brengen met een poeder/blushkwast. Beter de kleur opbouwen dan in een keer teveel aanbrengen.
Ben je niet zo van de glimmende blushes? Dan is de Shimmer Brick ook perfect om te gebruiken als highlighter. Gebruik ‘m in combinatie met een matte blush of alleen als highlighter.

Op de swatches zie je de individuele kleuren. Ze lopen van licht naar donker. Je kan ze apart van elkaar gebruiken, maar het mooiste vind ik om alles in het geheel aan te brengen. Omdat de poeder zo gepigmenteerd is, zou je de kleurtjes ook kunnen gebruiken als oogschaduw.

bobbi1

Dit beautyproduct voelt voor mij echt als een luxe. Naar mijn mening is de versie Bronze geschikt voor iedereen met name voor de dames met een getinte huid. Mijn huid leeft weer en straalt op een natuurlijke manier. Er bestaan verschillende versies van de Bobbi Brown Shimmer Brick. Zo komen ze in onder andere perzik en roze tinten.

Bobbibr2

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kan ze bewonderen bij de Bijenkorf of Parfumerie Douglas. Omdat het aanbod per filiaal kan verschillen, kan je even op de websites kijken of er een Bobbi Brown counter aanwezig is. Voor de Bobbi Brown Shimmer Brick betaal je € 46,00.

Wat vindt jij van dit make-up product? Welke kleur zou jij kiezen? 

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin

4 Comments

  1. Monique 22 juli 2014 / 11:41

    Wauw, prachtig! Ik ben helemaal gek op mijn Nars Orgasm blush, dus ik denk dat ik van deze ook heel blij zou worden! Staat je super 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *