Blender Brush Review

“Is het een beauty blender op een stokje?”. Dat was het eerste wat bij mij opkwam toen ik de blender brush zag hangen. Verleden week was ik in New York en liep ik Walgreens binnen. Walgreens is een soort van supermarkt. Naast het verkoop van levensmiddelen is er ook een gehele afdeling toegewijd aan beauty producten. Naast de shampoo zag ik dit product hangen en ik was direct nieuwsgierig!

studio beauty 1

De verpakking is standaard en niet heel chique. De plastic omhulsel geeft het een beetje een cheap look. De blender brush heeft een spons als tip en een gladde handvat. De spons is niet zacht maar veert mee als je het gebruikt op je huid. Het is eigenlijk vrij hard als je het vergelijkt met de beauty blender.

Studio 35 zegt het volgende erover:
“De perfecte tool om een vlekkeloze look mee te creëren. De spons heeft een exclusieve micro-porie formule dat niet teveel vloeibare make up absorbeert. De vitamine E doordrenkte spons biedt een prachtig gladde oppervlak voor gebruik.”

studio beauty 2

Conclusie

Mijn conclusie is dat de spons prima is om concealer aan te brengen voor de moeilijke plekjes zoals langs je neus of voor onder je ogen. Om foundation aan te brengen pak ik toch mijn beauty blender. De spons daarvan is minder hard en is soepeler in gebruik.
Het effect van de Vitamine E heb ik nog niet ontdekt en ik denk persoonlijk dat het een marketing truc is. De spons verspreid de concealer egaal op de huid en absorbeert daarnaast niet veel van het product. Een bijkomend voordeel is dat het sponsje latex vrij is.
Als je een beautyblender hebt is dit een overbodig product, maar het is een leuk hebbedingetje voor erbij. Dit product was $10,00 en te koop bij Walgreens in New York. Ik heb nog geen online webshop gezien dit product verkoopt.

Liefs, May

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *