Bio Oil huidverzorging en Beauty geheimen

bio1

Bio Oil is een veelzijdig product wat ik de laatste jaren regelmatig voorbij heb zien komen. Ik ken het vooral voor de huidstriemen tijdens of na een zwangerschap. Bij anderen heb ik gezien dat ze het voor hun gezicht gebruiken en positief zijn over de resultaten. Nu is het mijn beurt om deze Bio Oil te testen. Inmiddels test ik dit product nu 2 weken en breng ik de olie 2x per dag aan op mijn gezicht. Dat masseer ik zachtjes in de huid. Ik ga je in een ander artikel vertellen over mijn persoonlijke resultaten. Eerst even kennismaken met deze bijzondere huidverzorging.

De teksten op de foto’s spreken eigenlijk voor zich zelf. Het is dus bedoeld voor onder andere: littekens, pigmentvlekken, huidstriemen en een verouderde/uitgedroogde huid. Het is een olie die verandert in een lichte formule die niet vettig aanvoelt op de huid. Op mijn gezicht voelt het in het begin wel vettig aan. Daarna verdwijnt dat olie-achtige laagje.

Op de onderste foto zie je hoe het product uit het flesje komt. Omdat de olie wat dikker is, kan je de olie makkelijk doseren zonder dat je product verspild. Vooral voor het gezicht is het zuinig in gebruik. Ik zal de Bio Oil later in mijn zwangerschap wel dagelijks gebruiken om de huid van mijn groeiende buik wat soepeler te maken. To be continued..

7 nieuwe manieren waarop je Bio Oil kan gebruiken:

Bio-Oil beauty geheim #1: Make-Up primer Een mooie, egale huid begint bij een goede basis. Breng een kleine hoeveelheid van de olie aan op je gezicht voordat je foundation aanbrengt. Bio-Oil is niet vet, maar zorgt er wel voor dat foundation goed en gelijkmatig opgenomen wordt. Hierdoor heb je de hele dag een prachtige dewy glow. Ook kun je na het aanbrengen van foundation, voor een glanzende highlighter een beetje olie op je jukbeenderen aanbrengen voor een stralend effect.

Bio-Oil beauty geheim #2: Voeten hulp De verzorgde voeten die je vlak na een pedicure hebt, wil je natuurlijk zo lang als mogelijk behouden. Zorg dus dat de huid van je voeten soepel en zacht blijft en ga hiermee ontsierend eelt tegen. Smeer elke dag Bio-Oil op je voetzolen, dit gaat ook gebarsten huid op de hielen tegen. De geavanceerde formule helpt om vocht vast te houden en verhoogt de elasticiteit van de huid.

Bio-Oil Beauty Geheim #3: Eye Make-Up remover Breng een paar kleine druppels olie op een watje om zo je oog make-up op een zachte manier te verwijderen. De unieke formule werkt effectief zodat je niet nodeloos hoeft te boenen, wat niet goed is voor de gevoelige huid rondom je ogen. Het werkt zelfs bij waterproof make-up. Daarnaast verzorgt de olie de kwetsbare huid en werkt deze als conditioner voor je wimpers en wenkbrauwen 

Bio-Oil Beauty Geheim #4: Scheer-balm Zorg dat je huid, voordat je het scheert, glad en gehydrateerd is. Hierdoor beschadig je de huid niet extra. Breng een kleine hoeveelheid Bio-Oil aan op de plek waar je gaat scheren om zo de huid te beschermen en kalmeren. De olie vult de natuurlijke huidoliën aan en voedt een droge huid die is aangetast door onder meer veelvuldig douchen, scheren, verwarming en airconditioning. Omdat Bio-Oil een hypoallergeen huidverzorgingsproduct is, is deze geschikt voor alle huidtypen.

Bio-Oil Beauty Geheim #5: DIY Bodyscrub De veelzijdige olie kan ook ingezet worden voor een ‘exfoliating’ behandeling, die je heel eenvoudig zelf kunt maken. Schenk een kleine hoeveelheid Bio-Oil in de kom en mix hier een handvol grof zeezout doorheen. Scrub dan voorzichtig je lichaam en spoel het vervolgens goed af, met als resultaat een gereinigde én zachte, egale huid.

Bio-Oil Beauty Geheim #6: Lippenbalsem Smeer twee keer per dag een heel klein beetje Bio-Oil op je lippen. Een geschikte moisturizer voor je mond, die niet uitdrogend werkt. Ingrediënten als Vitamine A, Vitamine E en lavendel olie zorgen ervoor dat de huid vocht kan vast houden en zo gehydrateerd blijft.

Bio-Oil Beauty Geheim #7: Home Spa Facial Ideaal voor na een lange, stressvolle dag. Dompel een dun (gezichts)-doekje in een kom met warm water en voeg vijf druppels Bio-Oil toe. Wring de doek uit, leg deze over je gezicht en ontspan een aantal minuten. En voilà je gezicht voelt weer gehydrateerd, zacht en opgefrist aan.

Ga jij 1 van de Beauty geheimen thuis proberen?

x Liefs,

Sunseeree 

1 Comment

  1. Loridana 22 maart 2014 / 10:34

    Interessant ! Vooral het eerste. Maar is dat voor elk huidtype goed? En welke ingrediënten zitten erin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *