Benefit Roller Lash mascara

Benefit cosmetics scoort met de allernieuwste Roller Lash mascara. Een mascara die de wimpers krult en lift voor een mooie oogopslag. Uiteraard was ik erg nieuwsgierig en laat ik je in deze blog zien wat ik er van vind en wat het resultaat is.


Mag ik allereerst even mijn complimenten geven over het uiterlijk van de Roller Lash mascara? Ik vind het echt heel gaaf gedaan. Deze beauty is ook geïnspireerd door de haarrollers. Zwart en roze is mijn favoriete combinatie dus daarmee scoren ze al punten bij mij. Het past goed bij de andere producten van Benefit. Je herkent de stijl van het merk terug.Over de Benefit Roller Lash mascara:

♥ Perfect gelifte en gekrulde wimpers
♥ Door de samenstelling blijft het product 12 uur lang zitten
♥ Intense zwarte kleur
♥ Met verzorgende ingrediënten
♥ Eenvoudig te verwijderen
♥ Het borsteltje grijpt elk wimperhaartje door het unieke ontwerp

Op de bovenste foto draag ik geen oogmake-up en dus ook geen mascara. Ik heb van mezelf dunne en korte wimpers.

Tadaaa! Hello lashes! Zoals je ziet is dit het resultaat van de Roller Lash mascara. De kleur is inderdaad heel zwart en de formule is niet dik of te dun. Het borsteltje sluit mooi aan op de vorm van mijn ogen en pakt mijn wimpers goed beet. Mijn wimpers glijden er doorheen dankzij het borsteltje. Het borsteltje is niet gemaakt van haren, maar eerder van een soort siliconen.

Ik krijg geen klontjes en ik zie duidelijk een mooie krul. Ik was nooit zo fan van een wimper-krultang, maar dat heb ik bij deze mascara sowieso niet nodig. Mijn ogen lijken groter en mijn oogopslag lijkt ook wat frisser. Liftend effect? Ik ben er erg blij mee.

Hoewel hij ideaal is voor de bovenste wimpers, vind ik het niet zo’n succes voor de onderste wimpers. De vorm maakt het niet makkelijk om mijn onderste wimpers netjes van een laagje mascara te voorzien. Ik pak dan liever een mascara met een rechter borsteltje.

De mascara blijft goed zitten gedurende de dag. Hij verliest zijn krul niet en geeft ook niet af op de huid. Natuurlijk moet je wel uitkijken met vette (oog)crèmes of teveel foundation. Dan heb je eerder kans dat hij een beetje afgeeft. Aan het einde van de dag is de mascara makkelijk te verwijderen met make-upremover. Dit kan met een lotion met of zonder oliebasis.

Zoals je kunt merken ben ik erg te spreken over de nieuwe Roller Lash mascara van Benefit. Ik kan ‘m je zeker weten aanraden. Ik durf te zeggen dat dit tot nu toe mijn favoriete mascara is. Je kan deze musthave kopen bij Parfumerie Douglas. (25,00 Euro) Kijk even op de website voor meer informatie en verkooppunten.

Wat vind jij van de Roller Lash mascara? Zou jij ‘m willen proberen?

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Liset - Beautydagboek 7 maart 2015 / 10:50

    Het effect is heel goed bij jou te zien! Hij staat je erg mooi. Ik heb hem zelf ook, maar ik moet nog een manier vinden om hem voor mij goed te laten werken :). Ik zit dus nog een beetje in de testfase, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *