Benefit Coralista Blush review

coralis1

Sinds ik de Coralista blush aangebracht kreeg bij de Benefit counter, ben ik obsessed. De verkoopster was wel heel royaal met het aanbrengen maar toch had ik gelijk zoiets van: wow, dit is het! Ik heb al de Hoola Bronzer van Benefit en daarom weet ik dat ze niet goedkoop zijn. Voor een blush betaal je € 33,00. Weken gingen voorbij. Ik kon deze blush niet uit mijn hoofd zetten. Ik begon er zelfs over te dromen haha.

Toen ik in Rotterdam was met mijn gezin, heb ik van mijn allerliefste hubby to be de Coralista blush gekregen. Als een kind zo blij. Dit is in mijn ogen de perfecte peachy/koraal-achtige (is dit een woord?) blush. Het geeft een warme gezonde kleur op je huid zonder dat het teveel opvalt. Er zit een subtiele shimmer in voor die romantische summer glow.
Het heeft een goede pigmentatie die je per laagje kan opbouwen als je dat zou willen. De Coralista blush is mooi voor overdag, maar zou je gerust ook ‘s avonds kunnen dragen voor een feestje. In combinatie met een bronzer is dit de ultieme look voor de zomer.

Ik ben echt verliefd en zou ‘m je zeker aanraden. Vooral als je wel van de make-up looks houdt zoals die van: de Kardashians, Victoria Secret modellen en J.Lo. De kleur is niet overheersend aanwezig waardoor het meer natuurlijk eruit ziet. Voor Benefit cosmetica producten moet je iets meer in je buidel tasten. Daarom vind ik het jammer dat ze de verpakking niet veranderen naar iets meer stevigs. Bijvoorbeeld als de blushes van Mac cosmetics.

De blush zit in een kartonnen doosje die bedrukt is met een vrolijke diva print. Aan de binnenkant zit een spiegeltje die naar mijn mening te klein is om je goed op te kunnen maken. Het kwastje voelt vrij zacht aan en door het formaat is het handig om mee te nemen. Zelf gebruik ik liever mijn eigen make-upkwast. Als je aan de blush ruikt, valt je op dat er een subtiele geur aanzit. Lekker!

Pluspunten:

♥ De blush heeft een prachtige subtiele kleur die goed op te bouwen is
♥ Geschikt om overdag te dragen naar school/werk, maar ook ‘s avonds voor een feestje
♥ Heeft een subtiele shimmer die zorgt voor een gezonde glow
♥ Is mooi te combineren met een bronzer
♥ Het printje van de verpakking geeft een glamour feeling
♥ Er zit een zachte aangename geur aan de blush

Minpunten:

♥ De blush is vrij prijzig (€ 33,00)
♥ Het kartonnen doosje ziet er een beetje cheap uit als je gaat kijken naar de prijs
♥ De verpakking is niet echt handig om mee te nemen, omdat het doosje gemakkelijk opengaat
♥ Het spiegeltje in het doosje is vrij klein om je look goed te kunnen zien

cblush

De Coralista blush van Benefit kan je kopen bij bepaalde filialen van Parfumerie Douglas. Ze zijn ook via hun site online te bestellen.

Wat is jouw favoriete product van Benefit?

x Liefs,

Sunseeree
Volg me ook opInstagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *