Belangrijke Youtube/persoonlijke/Blog update!

Hi lieve lezers en kijkers! Ik heb een belangrijke persoonlijke update, wat gaat over mijn Youtube kanaal en blog. Je zult het misschien al gemerkt hebben dat ik de laatste tijd niet vaak op tijd ben met een video of dat er helemaal geen vlog of blog online verschijnt. Sorry daarvoor als je ze gemist hebt! Het heeft wel een goede reden. 😀

Ik vertel het allemaal in de update video van vandaag. Die kun je hieronder bekijken. Daar leg ik uit hoe en wat. Hetzelfde geldt eigenlijk voor mijn blog. Ik ben druk achter de schermen bezig met mijn eigen (nieuwe)bedrijf en heb daarnaast ook nog mijn gezin, het huishouden etc.
Het is behoorlijk druk en ik moet een balans vinden tussen alles. Wat ik geleerd heb is om niet door te draaien en mezelf ook nog wat rust te gunnen. Ik geniet nu volop van mijn gezin en focus mezelf op mijn eigen bedrijf. Omdat het nieuw is, moet ik natuurlijk veel tijd investeren. Ik heb er zo enorm veel zin in en kan niet wachten om het met jullie te delen. Bedankt voor het lezen/kijken en jullie geduld. Jullie zijn toppers! xx

Wil je een sneak peak achter de schermen? Dan kun je mij volgen op Instagram via mijn persoonlijke account of alvast op mijn zakelijke account. 

Vergeet niet te abonneren op ons Youtube Kanaal, want zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s. 🙂

 photo liefs2_zps7pb6cfyj.jpg


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

1 Comment

  1. Yv 6 juli 2017 / 20:17

    Hier droom ik dus van. Je bent een voorbeeld. Een jonge moeder met een eigen bedrijf. Veel succes met je bedrijf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *