BEAUTY REVIEW – I’M PUPA LIPSTICK ELECTRIC FUCHSIA

Zoek jij een mooie lipstick die ECHT lang blijft zitten? Ik heb ‘m gevonden! Ik probeerde voor de eerste keer een lipstick van PUPA en ben er werkelijk enthousiast over. Een lipstick moet voor mij 3 dingen doen. 1: goed gepigmenteerd zijn. 2: comfortabel aanvoelen 3: long lasting zijn. De I’m Pupa lipstick scoort bij mij op alle drie de punten.


De kleurt knalt als een malle en blijft na 1 keer aanbrengen urenlang zitten. De lipstick heb ik geprobeerd eraf te vegen en dat lukte niet. Zelfs na 5 x happen in een tissue bleef de kleur mooi egaal. Prima, dan maar zo de deur uit. Ik heb gegeten, gedronken, met mijn kinderen gespeeld, geknuffeld en na ongeveer 4 uur begon het licht te slijten. Het fijne is dat de lipstick na het happen in een tissue niet afgeeft. Ik herhaal, het geeft niet af! Super long lasting en toch voelt het comfortabel. I freaking love it! De lipsticks van Smashbox vond ik al erg fijn, maar dit lipproduct is een nieuw favoriet. De  I’m PUPA Lipstick is dermatologisch getest, vlekt niet en is geheel vrij van parabenen.

Dit is de kleur: Electric Fuchsia nr.405. Het is zo’n rijke, intense kleur dat je er niet omheen kan. De swatch op mijn hand ziet er precies uit zoals op mijn lippen. Wat je ziet, dat krijg je. Is dit felle kleurtje niks voor jou? Er is genoeg te ontdekken, want de lipstick is in 44 verschillende kleuren beschikbaar! Het merk is online verkrijgbaar, maar kan je ook gewoon bij de DA Drogist vinden. Prijs: rond de 16,00 Euro.

Wat is jouw favoriete lipstick? Zou je de PUPA lipstick willen proberen?Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

*Dit product heb ik gekregen

2 Comments

  1. shirley 15 september 2016 / 11:30

    wow zeker mooi, dan is hij het echt waard ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *