Babyproduct: NAÏF Diaper Cream

Eerder liet ik jullie al kennismaken met NAÏF Quality Babycare. Ze hebben allerlei verzorgende producten voor je baby. Dit keer heb ik de Diaper Cream getest. Een verzorgende billencrème.

Het eerste wat me opvalt, is dat de billencrème in een tube zit. Super handig! Normaal gesproken gebruik ik altijd mijn vertrouwde pot met Sudocrème. Het nadeel hiervan is dat je bij een pot met je vingers in het product moet. Ik denk dat de meeste ouders/verzorgers dat wel doen, want met spatels werken lijkt mij niet praktisch tijdens het verschonen.
Ideaal dat NAÏF met een tube komt. Het is daarnaast ook makkelijk om mee te nemen of ergens tussen op te bergen in de commode.

De dop sluit stevig, maar maak je ook gemakkelijk weer open. Hij doseert het product fijn, zonder dat er grote klonten uit komen. Het is een dikke crème die soepel over de huid glijdt, zodra het product in contact komt met de warmte van je lichaam. Er zit een herkenbare geur aan die kenmerkend is voor NAÏF. Het ruikt naar mijn mening aangenaam zonder dat het te overheersend is.

Eenmaal op de huid gesmeerd, blijft er een flinke witte laag achter. Mijn eerste indruk is positief. Ons zoontje (4 maanden oud) heeft geen uitslag gehad of een andere allergische reactie. Het is vrij mild voor de babyhuid. Nu moet ik zeggen dat ons zoontje geen heftige luieruitslag heeft gehad, maar ik smeer het altijd op de billen na het verschonen. Mochten de billen geïrriteerd zijn, dan geneest de huid sneller als je gelijk al reageert. Roodheid heeft gelukkig geen kans gehad.

De Billencrème van NAÏF bevat ingrediënten die helpen om luieruitslag te voorkomen en te herstellen. Het is verrijkt met vitamine E en Bisabolol (kamille) voor een hydraterend effect. Daarnaast bevat de crème extra veel zinkoxide voor een verzachtende en beschermende werking.

Over de NAÏF Diaper Cream :

♥ Dermatologisch getest
♥ PH-huid neutral
♥ Hypo-allergeen/ allergeenvrije parfum
♥ Vrij van chemische conserveringsmiddelen
♥ Geen PEG, SLS/ SLES, Phenoxyethanol, Parabenen, Minerale Olie of andere schadelijke ingrediënten
♥ Mild en special voor baby’s geformuleerd

Ik vind het een fijn product die ik regelmatig afwissel met mijn huidige vertrouwde billencrème. In onze commode staan meerdere mandjes en spullen. De tube kan ik overal tussen stoppen haha.
De NAÏF Diaper Cream kost € 12,95 voor 75 ML. Voor meer informatie over alle producten kan je een kijkje nemen op de website.

Zijn jullie bekend met de babyproducten van NAÏF ? Zo ja, heb je een aanrader?

 

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *