Ayumi’s OOTD: Hello Kitty Sunnies

Summer is here! Althans zo voelt het wel aan met deze zomerse temperaturen. Kinderen vinden het heerlijk om buiten te spelen. Vrij rondrennen, klimmen, schommelen noem maar op. Met Ayumi ga ik regelmatig naar de speeltuin toe.

Een nieuw seizoen vraagt om nieuwe OOTD’S! In deze outfit of the day zie je vooral het Hello Kitty printje terugkomen. Een speelse print waarbij de zonnebril en de legging van Ayumi matchen.

Ze draagt een rompertje met spaghettibandjes. Deze staan mooier onder haar kleding en is bovendien niet zo warm. Daarboven draagt ze een luchtig shirtje van een dunne stof. De tijger op haar shirt vind ik zo leuk. Zie je de felroze bloem op het printje?
De Hello Kitty legging is opvallend, maar het belangrijkste is dat hij comfortabel zit. Ik vind het geweldig om mijn dochtertje leuk aan te kleden mits het lekker zit voor haar. Ze moet wel bewegingsvrijheid hebben. Haar sneakers hebben plaats gemaakt voor sandaaltjes. 

Ayumi is bijna 2 jaar. Nu vind ze het erg leuk om haar zonnebril te dragen. Zelfs in huis zet ze haar sunnies op! Ik moet er wel om lachen. Het wordt echt een grote meid. 

Rompertje / Hema ♥ T-Shirt  / Name it ♥ Hello Kitty legging / H&M ♥ Sandalen /  Van Haren 

x Liefs,

Sunseeree 

Volg me ook op:  Instagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

6 Comments

  1. Jess 12 juni 2014 / 16:54

    Staat haar goed! En wat een koppie met haar al voor bijna twee. Mijn zoontje is ook bijna twee maar het wil maar niet.

  2. Judith 12 juni 2014 / 20:10

    Wat ziet ze er weer schattig uit! Liefde voor haar legging & zonnebril, geweldig! 😀

  3. Petra 12 juni 2014 / 21:47

    Dat shirtje is geweldig. En draagt ze echt de zonnebril? Die blijft hier maar hooguit tellen zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *