Ayumi’s OOTD: Hello Kitty style

he6

Thuis zijn we allemaal Hello Kitty fan. Hello Kitty is zo super cute. De totale outfit komt van de H&M. Een warme sweater voor de koude dagen, een schattige legging en comfortabele mocassins die ze in huis kan dragen. Dit is Ayumi’s outfit of the day
Ik vind het mooi dat de rode kleur overal in haar outfit terugkomt. De sweater en legging hebben we apart van elkaar gekocht en was dus geen setje. Omdat de H&M veel Hello Kitty verkoopt, is het leuk om zelf te combineren.
De mocassins geven meer stevigheid en kan je zien als een soort van sloffen voor in huis. De sweater is van een zachte dikke stof die soepel in model valt. Ideaal voor het koude winterweer. Binnenkort komt er een nieuwe 
ootd/outfit of the day. Alle kleding kon je eerder zien in mijn shoplog via www.youtube.nl/Koalabeautymama

x Liefs,

Sunseeree

6 Comments

 1. Ava 25 december 2013 / 14:23

  Wat schattig! Ik vind Hello Kitty ook zo cute.
  Ik wens jullie fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!
  Ik heb je blog het afgelopen jaar met veel plezier gelezen. Liefs xxx

  • Koalabeautymama 25 december 2013 / 14:31

   Heel leuk om te weten je mijn blog met plezier leest, dankjewel! Jullie ook hele fijne feestdagen gewenst! xx

 2. Manon 25 december 2013 / 14:47

  wat schattig!!!!

  Hele fijne kerstdagen x

 3. Debbie 28 december 2013 / 13:29

  Wat super lief zeg… Vind Hello kitty ook zo leuk voor kleine meisjes.

 4. Kimberly 29 december 2013 / 15:24

  Wat ontzettend lief en leuk zeg! Wat een schatje is het ook zeg, ik krijg bij het zien van deze foto’s echt een glimlach op mijn gezicht omdat ik er helemaal vrolijk van word 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *