Ayumi’s OOTD: Girly Cutie Pie

lechic2

Wat vind ik het als mama toch leuk om mijn dochtertje aan te kleden. Zelf is Ayumi een stoere ondernemende meid. Dat ze er dan zo schattig uitziet maakt het alleen maar leuker. Ik houd wel van een meisje die weet wat ze wilt.
Nu ze bijna 2 jaar is, merk ik dat ze steeds zelfstandiger wordt. Ze begint nu al kieskeurig te worden met kleding! Als ze alleen een legging aan heeft, wilt ze juist dat ene rokje erbij en komt ze vaak aanlopen met een jasje of schoenen die ik dan bij haar moet aantrekken. Ojee, kleine diva in spe?


Op de foto’s zie je een overload aan roze. Stiekem vind ik het geweldig dat ik helemaal los kan gaan met meisjesdingen. Roze is 1 van mijn lievelingskleuren. Cute & girly!

Buiten was het net even te fris voor korte mouwen. Daarom ik gekozen voor een rompertje met spaghettibandjes met daaroverheen een fashionable truitje. Het rokje bestaat uit verschillende luchtige laagjes. Daaronder draagt Ayumi een dunne Maillot met roze stipjes.

Sinds kort mag ik meer dingen met haar haren doen. Toen ze kleiner was trok ze na 10 seconden haar haarspeldjes eruit. Tegenwoordig laat ze netjes haar haarband zitten. Deze grote strik met vrolijke kleuren maakt de outfit helemaal af.

Van het merk Zenner heeft Ayumi haaraccessoires gekregen uit de zomercollectie. De nieuwe Keet! haaraccessoires zijn uitgevoerd in zoet roze en stoer blauw. De haarbanden, klik klaks en elastiekjes zijn versierd met vrolijke hartjes, sterretjes en bloemetjes.

Zenner’s nieuwste themacollectie voor Kids heet Summer Fun. De collectie is uitgevoerd in mintgroen, kobaltblauw en zoetroze. De Summer Fun accessoires zijn verkrijgbaar bij de drogist.

Rompertje met spaghettibandjes / Hema ♥ Truitje met opdruk / Le Chic ♥ Roze rokje /  Le Chic ♥ Maillot / Zeeman ♥ Haaraccessoires / Zenner

x Liefs,

Sunseeree

Volg me ook op: Instagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

7 Comments

 1. MamaVanMo 2 juni 2014 / 21:56

  Wat een mooie meid! Ik denk dat dat als ik ooit een meisje krijg ik haar ook vooral roze ga aandoen. Hihi

 2. anne 2 juni 2014 / 22:00

  OMG die strikhaarband is supercute,
  die ga ik voormezelf ook halen 😛 hopelijk past die ook op een volwassene hoofd (A)

  • anne 2 juni 2014 / 22:09

   is die haarband nu in de winkel te koop?!

 3. Lara 2 juni 2014 / 22:06

  Heel leuk outfitje! Ayumi heeft echt zulke mooie, donkere haren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *