Ayumi OOTD: Pink & Baggy

kit4

Het is gewoon veel leuker om kleding voor je kind te kopen dan voor jezelf. Natuurlijk word ik wel blij van een nieuwe aankoop, maar als dit voor Ayumi is, dan kan mijn dag niet meer stuk. Vandaag heb ik een nieuwe Outfit of the day voor jullie. Nu zie ik weer hoe groot Ayumi is en hoe snel ze al gegroeid is. Kijk je mee naar de ootd van mijn snoezepoes?

Het roze baggy broekje is van de H&M. Het is een warme comfortabele stof waarin ze lekker vrij kan bewegen. De bovenkant is wat wijder en de onderkant is een beetje skinny. Omdat een Ayumi een stoere ondernemende meid is, draagt ze haar favoriete Adidas sneakers. 


Sweaters blijven hip. Deze Hello Kitty trui heeft ze gekregen en komt van de Primark. Ik ben zelf verliefd op dit kledingstuk. De kleuren passen mooi bij elkaar en de Hello Kitty print is zo schattig. 


Tegenwoordig laat ze haar elastiekjes en haarspeldjes gewoon zitten. Ze heeft een eigen lade met haaraccessoires. Soms kiest ze zelf iets uit. Haar favoriet zijn de roze haarspeldjes. Wij spelen nog even verder. Tot de volgende Outfit of the day!

x Liefs,

Sunseeree

3 Comments

  1. Judith 19 maart 2014 / 10:31

    Wat ziet ze er weer leuk uit! Wat fijn ook dat ze elastiekjes/speldjes nu gewoon laat zitten haha 🙂

    Groetjes, x Judith

  2. Marije 20 maart 2014 / 19:58

    Wat schattig! Lijkt mij ook super leuk kleertjes kopen. Ik hou ook wel van stoere sweaters en vooral als ze wèl lief roze zijn. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *