ARM TATTOO LATEN ZETTEN, VERRASSING & ALBOE EVENT BEHIND THE SCENES VLOG

In deze nieuwe vlog neem ik je mee naar de tattoo studio, want ik laat een tattoo sleeve zetten op mijn arm. De kinderen mochten een leuke verrassing openmaken en ik was aanwezig namens mijn salon “Beauty by Sunseeree” op het ALBOE EVENT van Kim en Ilonka. Wat hebben we genoten. ^_^ Veel kijkplezier! x

* Meer beelden en info over het event kan je vinden op Alboe.nl

* De elektrische kindertandenborstel hebben wij gekregen van Oral-B 

* Tattoo studio: Oneness en Artiest: Madeleine Hoogkamer

Vergeet niet te abonneren op ons Youtube Kanaal, want zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s. 🙂


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *