APARTT Eten & Drinken: Taste on a Stone

Onlangs werd ik uitgenodigd om te dineren bij het restaurant APARTT in Rotterdam. Er is een nieuw concept gelanceerd namelijk: Taste on a Stone. Een pure en aparte bereiding van de mooiste verse steaks en vis op Portugese wijze. De heerlijke gerechten worden geserveerd op een stoere houten plank, met daarop een verzonken steen die tot 400 graden verhit wordt.

Het vlees of vis gaart langzaam aan tafel, zonder gebruik te maken van olie of boter. Slechts kruiden en een beetje grof zeezout maakt de smaak heel puur en is daarnaast ook nog eens gezond.

Het is mijn eerste ervaring met dit restaurant en het concept. Ik ben erg verrast door de sfeervolle toch moderne sfeer. Ik houd van puur eten en de sappige steak heeft heerlijk gesmaakt. Bij de steak kregen we 3 verschillende soorten sausjes, een frisse salade en wat bijgerechten zoals frietjes.

Met een glas rode wijn erbij is het echt genieten van een smaakvolle maaltijd. Ik zou er zeker nog een keer heen gaan om te dineren met mijn vriend of gezellig met een groepje vriendinnen.

Als ik een cijfer moest geven van mijn gehele impressie op een schaal van 0 tot 10, dan geef ik het een 8. APARTT Eten & Drinken
 is 7 dagen per week geopend voor lunch, diner of een borrel.

Adres: Blaak 4 3011 TA Rotterdam / Tel: 010 845 05 19

x Liefs,

Sunseeree

3 Comments

  1. Silvy 3 december 2013 / 11:42

    Wauwie, prachtige foto’s! Was leuk je te ontmoeten! x

  2. Macblogster 3 december 2013 / 18:22

    Jij hebt toch ook leuke foto’s gemaakt? Leuk kennis gemaakt te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *