Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Ik heb zo’n zwak voor make-up.. het is af en toe echt erg. Ik koop nu veel minder, maar ik ben er gewoon helemaal gek op. Ook al ben ik graag make-uploos, als ik dan ergens heenga wil ik wel een all the way make-up look. Ligt het aan mij of is Anastasia Beverly Hills de laatste tijd mega populair aan het worden? Ik zie het steeds vaker voorbij komen bij Beautyguru’s op Youtube. Wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor mij en dit is zo’n typisch cosmetica product wat ik heb gekocht naar aanleiding van een Beauty video. Vandaag review ik de Brow Wiz van Anastasia.

Daar stond ik dan in de Douglas. Opzoek naar niks. Beetje swatchen en rondkijken. Mijn oog viel op dit wenkbrauwpotlood en kreeg gelijk flashbacks naar alle tutorials waarin ik dit product had gezien. Moet… Ik .. Hebben.. Eerst even testen natuurlijk! In de winkel koos ik de kleur Chocolate. Het zit een beetje tussen het donkerbruin en grijzige in vind ik. Voor mijn donkere haren is dit een mooie kleur, want het is niet te hard en het matcht een beetje bij mijn haarkleur. Deze heeft een warme ondertoon.

Als je de dopjes verwijderd, zie je aan de ene kant een borsteltje om je wenkbrauwen mee te borstelen en het product goed te verdelen. Aan de andere kant zie je het potlood. Deze is heel dun en kan je draaien voor een nieuw puntje. Omdat het puntje zo smal is, is het perfect om kleine haartjes mee te tekenen en de vorm te volgen van je natuurlijke wenkbrauw. Het potlood voelt niet hard aan, maar ook niet heel zacht of smeuïg. Het zit er net tussenin. Er komt voldoende kleur af, zonder dat harde strepen ziet. Het potlood is niet waterproof. De Brow Wiz is echter wel longlasting. Je kan ‘m niet zo snel wegvegen. Hij blijft dus extra lang zitten en hoef je niet bij te werken. Fijn!

Het uiterlijk ziet er chique uit. Zwart met rosé goud. Daar houd ik van. Ik heb verder geen minpunten gevonden behalve de prijs. Ik heb rond de € 27,00 betaald voor dit wenkbrauwpotlood. Best duur al zeg ik het zelf. Aan de andere kant vind ik het niet erg. Als het product zijn werk doet heb ik vrede met de prijs. Ik doe trouwens heel lang met dit soort make-up. Nee, ik probeer mezelf niet verbloemen met deze spontane aankoop haha.

Wat ik zo mooi vind aan de Brow Wiz, is dat het heel natuurlijk oogt. Het effect is zacht terwijl je wel een nette vorm kan maken. Je gaat niet snel de mist in met een overgepigmenteerde wenkbrauwpotlood. Het borsteltje werkt prettig en blend goed het product in je wenkbrauwhaartjes. Mocht je het geld er voor over hebben, dan kan ik je het van harte aanbevelen. Ik snap nu waarom veel Beautyguru’s er gek op zijn.

Je kan de Brow Wiz van Anastasia Beverly Hills kopen bij Parfumerie Douglas en online.

Wat is jouw favoriete wenkbrauwproduct? Geef je ook zoveel geld uit aan make-up?

 

 

Volg me ook op: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

2 Comments

  1. Nelleke 11 november 2014 / 09:36

    Die ziet er mooi uit! Moet ik ook maar eens proberen (:

  2. Lissy 12 november 2014 / 12:03

    Ik geef alleen veel uit aan de concealer van Mac voor de rest niet, dit product ziet er fijn uit, maar ik heb liever mijn wenkbrauwpoedertje hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *