ALPINE MUFFY BABY OORKAPPEN TESTEN VOOR BABY & PEUTERS

Naast persoonlijke vlogs, vind ik het ook leuk om reviews en tips met jullie te delen. Vandaag test ik de Alpine Muffy Baby oorkappen voor baby en peuters. Het merk maakt al jaren gehoorbescherming voor onder andere muzikanten, sporters en mensen met slaapproblemen. De oorkappen voor de kleinste onder ons zijn zacht en beschermen de oren voor harde geluiden die schadelijk kunnen zijn. In de video vertel ik er meer over en demonstreer ik het op onze kinderen. En uh.. Ayumi doet iets hilarisch! Veel kijkplezier!

Vergeet niet te abonneren op ons Youtube Kanaal, want zo blijf je als eerste op de hoogte van al onze nieuwste video’s. 🙂


Volg me ook op
: Instagram Facebook Bloglovin Youtube

* Dit is een samenwerking

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *