Afvallen met Cambridge 800 dieet

IMG_2525

Als ik in de spiegel kijk denk ik: mwahh niet slecht. Ik ben niet te slankste, maar ook niet super dik ofzo. Ik weet nog wel dat ik naar de “Miljonairs experience” ging. Toffe outfit, simpele accessoires en nonchalant haar. Ik voelde me best hip. Samen met andere fashion bloggers, maakte we foto’s van elkaar. Leuk dacht ik. Toen ik eenmaal de foto terug zag op mijn camera moest ik even slikken. Damn.. wat een gigantisch lijf. Dat mocht toch echt wel een maatje minder. Ik herkende mezelf niet op de foto. Vriendelijk zei ik dat ik me niet zo fotogeniek voelde die dag. Ik maak wel een foto van jou, laat mij maar even zitten, bedankt. 

Tijdens mijn zwangerschap voelde ik me prachtig ook met alle extra kilo’s, dikke buik en striemen. Na de bevalling ben ik van 75 kilo naar 69 kilo gegaan. Dankzij het Cambridge 800 dieet had ik mijn doel toen bereikt. Ik zat in ieder geval onder de 70 kilo. Nu wil ik opnieuw beginnen met het shake dieet. Het houdt in dat je ‘s ochtends en ‘s middags een shake neemt en tussendoor veel water drinkt. In de avond mag je een gezonde, verantwoorde maaltijd volgens het boekje. De eerste 3 dagen zijn pittig, omdat je lichaam moet afkicken van alle suikers en koolhydraten. Daarna gaat het prima. Er zijn veel discussies over het Cambridge dieet. Persoonlijk heb ik 4 keer in totaal gedaan en ben erg tevreden met het resultaat. Die kilo’s die ik ben afgevallen, zijn er nog steeds af. Ook na 8 dagen all inclusive eten op vakantie. Het draait allemaal om balans. Nee, het is geen crash dieet. 

IMG_2526

Om het Cambridge dieet te volgen, ga ik naar een consulente toe. Daar weeg ik me wekelijks en koop ik opnieuw mijn shakes. Je kan in plaats van shakes eventueel afwisselen met repen of soep. Die vind ik zelf niet te (vr)eten. Mijn doel is om 64 kilo te wegen. Er moet dus 5 kilo af. Graag deel ik mijn dieet ervaring met jullie. Dit dieet werkt voor mij het makkelijkste. Natuurlijk is het beter om 4 keer per week te sporten. Om eerlijk te wezen, ik heb hier geen tijd voor en wil er ook geen tijd voor maken. Aankomende week ga ik beginnen. Spannend weer. Het maakt je bewuster van wat je dagelijks allemaal naar binnen werkt. Ik wil gewoon weer in mijn “oude” broeken passen. 

De Herfst is begonnen en de nieuwste mode ligt al in de winkel. Ik wil graag mijn doel bereiken en daarna mezelf belonen met een nieuwe trendy outfit. Ik hou jullie up to date. Mocht je vragen hebben, laat ze dan vooral achter in een comment. Dan kan ik ze beantwoorden of verwerken in een artikel. 

x Liefs,

Sunseeree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *