28 weken zwanger + filmpje van de pretecho’s

Ik dacht al dat er iets niet klopte toen ik aan het filmen was. Ik ben gewoon helemaal in de war haha! Ik zei dat ik 27 weken zwanger was, maar dat is helemaal niet zo. De tijd gaat zo snel in mijn beleving dat ik inmiddels alweer 29 weken zwanger ben. Dit is dus een terugblik op mijn 28ste zwangerschapsweek.

We hebben jullie in deze vlog meegenomen naar onze 2e afspraak voor een pretecho in 3D/4D bij praktijk Echo Baby Breda. Een praktijk met een prettige sfeer en een intieme omgeving waarbij je jezelf echt kan terugtrekken om naar je baby te kijken. Onze babyboy is erg eigenwijs. Bij de eerste keer wou hij niet draaien om zijn gezichtje te laten zien en bij de tweede keer lag de navelstreng ervoor. Gelukkig hebben we bij de tweede pretecho wel meer kunnen zien van onze baby. Zo schattig en bijzonder om in je buik te kunnen gluren.

Van deze bijzondere ervaring hebben wij een dvd gekregen, zodat we ons boefje thuis nogmaals kunnen bewonderen. Daarnaast kregen we foto’s mee en een cd-rom. Natuurlijk zullen we vanzelf zien hoe hij eruit ziet als hij is geboren. Toch denken we dat onze zoon mijn neus zal krijgen en papa’s vorm van mond.
Woon je in de buurt van Breda of Noord-Brabant en wil je graag ook een pretecho laten maken tijdens je zwangerschap? Dan kan ik Echo Baby Breda je zeker aanbevelen. Je krijgt alle tijd en ruimte. Mocht de eerste keer het beeld niet volledig zijn, dan mag je gerust een tweede keer terugkomen om het nog een keer te proberen.

Vlog van de eerste pretecho

Vlog van de tweede pretecho

Veel kijkplezier! Zou jij een pretecho laten maken tijdens je zwangerschap?

x Liefs,

Sunseeree

 

Volg me ook opInstagram ♥ Facebook ♥ Bloglovin

4 Comments

 1. Betty 1 juli 2014 / 10:13

  Aaaahw wat leuk om te zien zeg! En het blijft bijzonder dat wij gelijk lopen. Afgelopen week hadden wij ook voor de tweede keer de 3D echo (eerste keer was het ook min of meer mislukt) en het was zo gaaf om te zien! Vind het bij jullie mannetje ook erg mooi, ondanks de navelstreng! Op naar de 30 weken! 🙂

 2. Judith 1 juli 2014 / 13:22

  Wat leuk om mee te gluren! En wat een mooi gezichtje heeft jullie zoon. Ik heb zelf geen pretecho gedaan bij mijn zwangerschap van mijn zoontje, maar bij de volgende wil ik het zeker doen.
  De kleertjes die je hebt geshopt zijn heel stoer!
  Ik wens je nog een fijne laatste trimester toe, let goed op jezelf met rust nemen hé. Nog even en dan kun je jullie zoontje in je armen houden <3

  • Koalabeautymama 2 juli 2014 / 08:05

   Hoi Judith, bedankt! Ja volgende keer moet je het echt eens proberen. Het is zo leuk om te zien. 🙂 Groetjes x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *