2 Outfits met een zwangere bolle buik

Tijdens je zwangerschap kan het soms een uitdaging zijn om een beetje fashionable voor de dag te komen. Daarom leek het me leuk om voor de verandering eens een fashion-filmpje op te nemen voor wat outfit inspiratie tijdens je zwangerschap. Met een bolle buik is het even passen en meten.

Wel zweer ik bij positiejeans! Ze zitten zo comfortabel en je kan ze eventueel nog dragen na je zwangerschap als je nog niet helemaal in shape bent. Ik hoop dat je het leuk vindt! De eerste outfit is stoer en casual terwijl de tweede outfit juist meer beachy is en lekker luchtig voor het zomerse weer. 

Vergeet niet te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste filmpjes op: youtube.nl/Koalabeautymama

x Liefs,

Sunseeree 

Volg me ook op: InstagramFacebookBloglovin

6 Comments

 1. Kelly Caresse 6 juli 2014 / 10:33

  Wat zie je er toch prachtig uit meid! De outfit met blog off is mijn favoriet, zo mooi!

 2. Daniëlle 9 juli 2014 / 18:10

  Ik was je website uit het oog verloren, en vergeten. (Net drie maandjes een tweede kindje erbij)

  Ik vraag mij af wanneer je bent uitgerekend.
  Ik ga je weer volgen nu!

  • Koalabeautymama 9 juli 2014 / 20:34

   Dat zal wel multitasken zijn met een tweede kindje erbij. Nog gefeliciteerd! Leuk dat je mijn blog weer volgt 😀 Ik ben zelf 14 september uitgerekend

 3. Daniëlle 11 juli 2014 / 10:36

  Klopt! Maar we hebben langzaam aan wel een ritme gevonden 😉

  Dank je wel! Een meisje en een zoontje hadden we al dus super leuk.

  Vind het leuk dat jullie een zoontje krijgen, ook van allebei 1!

  Geniet nog van je zwangerschap 🙂

 4. Odile 14 juli 2014 / 18:10

  Leuk filmpje zeg! Vind vooral de eerste outfit gaaf! Zo zie je maar dat ook zwangere vrouwen erg leuk gekleed kunnen gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *